Günlük Tesettür Elbise Modelleri

Günlük yaşantınızda kullana bileceğiniz tesettür elbise modellerini ve tesettür elbiselerin kullanımında nelere dikkat edeceğinizi sıraladık.Sizlerde bu bilgileri dikkate alarak elbise seçiminizi gerçekleştire bilirsiniz.

Günlük Tesettür Elbise Modelleri

Her sezon yeni yeni tasarlanan ve vitrinlerde yer alan bütün elbiseler, hanımlarımız adına özel olarak hazırlandıktan sonra kendilerine sunulmaktadır. Bu sezon da pek çok desenin yer aldığı tesettüre uygun günlük elbise modelleri mevcuttur. Üst bölümün tam oturduğu ve belden aşağı salaş bir şekilde indiği bu elbise modelleri kadınlarımız tarafından en çok tercih edilenler arasındadır. Aynı zamanda üzerinde etnik desenlerin de yer aldığı tesettüre uygun olan bu günlük elbise modelleri askılarda yerini almaktadır.

Günlük Elbise Modelleri

Günlük Elbise Modelleri

Yaz sezonu içerisinde en çok kullanılan parçalardan biri haline gelen salaş kesim günlük elbise modelleri en göz alıcı parçalardan biridir. Bu elbiseler sezona uyumlu desen ve kumaşlarla tasarlanmaktadır. Kolları uzun ve açılabilen tarzda olması da elbisenin ne kadar rahat olduğunu bizlere göstermektedir. Beli lastikli olan günlük tesettür elbise modellerinin üzerinde bu sene bodrum desenlerinin işlendiğini görmekteyiz. Beyazın üzerine mavi renkte desenlerin işlendiği elbise modelleri sezonun en beğenilen yazlık ve günlük tesettür elbise modellerinin arasına girmiştir.

Günlük Tesettür Elbise Kombini

Günlük Tesettür Elbise Kombini

Üzerinde alaçatı desenlerinin yer aldığı salaş kesim tesettür elbiseleri kombinlemek aslında oldukça pratiktir. Bu elbiselerin üzerine alacağınız ince kumaşlardan yapılan triko hırkalar ve yelekler, sezonun en şık görüntülerini ortaya koymaktadır. Elbise renkleriyle uyumlu olacak şekilde seçeceğimiz ayakkabı ve çanta ile kombinizi en güzel şekilde tamamlayabilirsiniz. Hasır çanta modelleriyle bu sezonun en güzel elbiselerinin nasıl kombinlendiğini mutlaka hepimiz görmüşüzdür.

Günlük Kullanılan Elbise Renkleri ve Desenleri Nelerdir ?

Günlük Kullanılan Elbise Renkleri ve Desenleri Nelerdir

Yeni sezon günlük tesettür giyim elbiseleri, tek tek hanımların beğenisine sunulmaktadır. Pek çok farklı renge, kumaş dokusuna ve desene sahip bu elbise modelleri, her tarza uyum sağlayabilmesi adına özel olarak hazırlanmıştır. Bu sezon elbise modellerinde alaçatı ve bodrum desenlerinin ne kadar yaygın olarak kullanıldığından zaten bahsetmiştik.

Renkli desenlerin yer aldığı elbise modelleri sezonun en canlı renklerini ortaya çıkarmaktadır. Düz renk tercihinde bulunmak isteyen kişiler için lila ve mürdüm rengi bu seneye damga vuran renkler arasına girmiştir. Aynı zamanda pembe, turuncu, yeşil, kırmızı ve mavi renkleri de bu sezonu süsleyen renklerden bazılarıdır.

Günlük Tesettür Elbise Seçimi İçin Fiziki Özellikler Nasıl Olmalıdır ?

Günlük Tesettür Elbise Seçimi İçin Fiziki Özellikler Nasıl Olmalıdır

Özellikle tesettür elbise alırken bazı noktalara dikkat etmek çok mühimdir. Öncelikle tercih edeceğiniz tesettür elbise, kişinin üzerinde oldukça şık durmalı ve mutlaka rahat olmalıdır. Bu nedenle rahat harekete etmenize izin vermeyen ya da çok dar olan elbiselerden kesinlikle kaçınmanız gerekir. Böylelikle elbise seçiminde vücut yapısının ne kadar önemli olduğunu görmüş oluyoruz.

Mesela kilo sorunu olan kadınların daha zayıf görünebilmek adına kesinlikle fırfırlı ve kabarık etekler kullanmamaları gerekir. Ayrıca kısa boylu kadınlar bacak boyunu olduğundan daha uzun gösterebilmek için yüksek bel eteklere sahip bir tesettür elbise tercih edebilirler. Bunlardan ziyade tesettür elbise de dikkat edilmesi gereken en önemli unsurlardan biri de vücut hatlarını ortaya çıkarmadan o şıklığı yakalayabilmektir.

Günlük Elbise Modellerindeki Detaylar

Günlük Elbise Modellerindeki Detaylar

Bel kısmı ince olan tesettürlü kadınlarımız için tasarlanmış olan günlük tesettür elbise modellerinde kemer yerine kuşak veya bağcık detaylarının kullanıldığını görüyoruz. Bu detay tesettürlü kadınlar tarafından çok büyük ilgiyle karşılanmıştır. Önceki senelerde moda tasarımcıları, ince bele sahip olan kişilerin bel kısmının inceliğini ön plana çıkarabilmeleri adına aksesuar olarak kemer detayları kullanmışken, bu sene bağcık veya kuşak eklenerek elbiseye farklı bir hava katmışlardır. Bele bağlandıktan sonra aşağıya doğru sarkan bağcık veya kuşak detaylarının, kadınlarımızı ne kadar havalı gösterdiğine bir kez daha şahit olduk. Bunun yanı sıra günlük tesettür elbise modellerinde kullanılmış olan renkler oldukça canlıdır. Bu renkler arasında en çok tercih edilenler ise saks mavisi, tozpembe, krem, mint yeşili, kiremit ve ekru renkleridir.

Omuzdan sonra başlayan volan kolun yanı sıra bileklerden sonra bollaşan ve volan havası katan kol detayı da bu sene tesettür giyimde tüm dikkatleri üzerine toplamıştır. Volan kol detayını sevmeyen kadınları düşünmeden geçmeyen moda tasarımcıları, tesettür elbiseleri daha spor bir hale getiren ince ya da kalın lastik modellerini tasarlamıştır. Tesettür elbiselerde yer alan kol detaylarının ziyade her yıl olduğu gibi bu yılda manşet kol tasarımları farklı modeller üzerinde yer almaktadır.

Tepkiniz nedir?

like
0
dislike
1
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
1