En Çok Tercih Edilen Tesettür Elbise Modelleri

Tesettür elbiselerde trend olan birçok model ve markayı bir araya getirdik.En çok tercih edilen tesettür elbise modelleri ve bu modellere ait çeşitler hakkında sizleri fikir sahibi ediyoruz.

En Çok Tercih Edilen Tesettür Elbise Modelleri

Tesettür giyimin vazgeçilmezi haline gelen elbiseler, kadınlara büyük bir kolaylık sağlamaktadır. Rahat ve düz modelleri sayesinde günlük hayatın bir parçası olan elbiseler, abiye modelleriyle daha çok özel günler ve davetlerde tercih edildiğini görebiliriz.

Tesettür elbiseyi klasik olarak tanımlayacak olursak; boyun bölgesinden ayak bileğine kadar uzanabilen, uzun kollu ve yakası kapalı olan düz kıyafetlerdir. Artık günümüzde çok çeşitli model ve renklerle karşılaşmak mümkündür. Oldukça rahat ve düz, günlük hayatta kolaylıkla kullanılan elbiselerin yanında; güpür ve danteller ile farklılaştırılan aynı zamanda çeşitli taşlar ve incilerle süslenmiş birçok model ve renkte elbise çeşidi bulunmaktadır. Peki, kadınlar en çok hangi tesettür elbise modellerini tercih ediyor? Bunları ayrı başlıklarda inceleyelim.

Günlük Elbise Modelleri

Günlük Elbise Modelleri

Mevsimine göre uygun kumaşlarla üretilen tesettür elbiseler, kadınların adeta 1 numaralı tercihi haline gelmiştir. Tek parçadan oluştuğu için kombin konusunda kolaylık sağlamaktadır. Renk, model ve desen seçenekleriyle tesettürlü bütün kadınlara birçok alternatif sunduğu için çok fazla tercih edilmektedir. Mevsime göre kadife, kot, şifon, saten, yün ve daha birçok kumaştan tasarlanıp üretilmekte olan bu elbiseler her yaşa ve bedene uygun modeller ile halka satışa sunuluyor.

İnsanlar günlük hayatta rahat yaşamak istedikleri için, giyim konusunda da kendilerini sıkan ya da belinden sürekli düşen kıyafetler istemezler. Çünkü bu durumlar oldukça rahatsız edici oluyor. Bu yüzden birçok kadın kendini elbisenin içine atıyor.

Abiye Elbise Modelleri

Abiye Elbise Modelleri

Düğünlerde, davetlerde, balolarda ve diğer tüm özel günlerde giyimine ve görünüşüne özen gösteren bütün tesettürlü kadınlar için abiye elbiselerde birçok alternatif bulunmaktadır. Çeşit çeşit kumaş, desen, model ve renk yelpazesi içerisinde şıklığınıza şıklık katacak birçok elbise vardır. Fiyat bakımından günlük elbiselere göre biraz daha pahalı olmalarına rağmen çok fazla tercih edilen elbise modelleri bulunmaktadır.

Tesettürde Elbise Seçimleri

Tesettürde Elbise Seçimleri

Hem rahat etmek hem de şık olmak isteyen tesettürlü kadınlar yeri geldiği zaman abiye elbiseler tercih etmektedirler. Fakat çoğunlukla günlük elbiseler tercih edilir. Günlük elbiseler, özel günlerde de rahatlıkla kullanılabilmektedir. Özellikle iş kadınları, çalışanlar ve dış görünüşüne önem verenler için yaşadığımız dönemde çok fazla alternatif elbise çeşitleri bulunmaktadır.

Yıldız Detayları Olan Tesettür Elbiseler

Yıldız Detayları Olan Tesettür Elbiseler

2020 yılına baktığımızda en çok tercih edilen tesettür elbise modellerinin başında yıldız detayları olan elbiseleri görüyoruz. Mümkün olduğunca en ufak detaya bile önem veren müşteri kitlesi için kombinleri en rahat şekilde hazırlayacakları elbise modelidir.

Elbisenin renkleriyle birebir aynı yapılan yıldız motifleri şıklığı minimal desenler üzerinde arayanlar için çok uygundur. Kış mevsimlerinin adeta vazgeçilmezi olan bu modeller, hem şık hem de korunaklı olması sebebiyle sıklıkla sipariş edilmektedir.

Tesettür Spor Elbiselerde Satışlar Zirvede

Tesettür Spor Elbiselerde Satışlar Zirvede

Bundan beş yıl öncesine kadar elbise denildiği zaman ağır ve tumturaklı modeller aklımıza gelirdi hep. Fakat zaman geçtikçe alıcı kitlesinin talepleri ve istekleri doğrultusunda büyük oranda değişmeler yaşandı. Buna en büyük örnek, spor elbiselerde yaşanan artışların gözle görülür bir hale gelmesidir. Bu sene on binlerce kadın tarafından incelenen aynı zamanda satın alınmış olan uzun keten elbiseler üzerindeki sportif çizgiler ile tüm dikkatleri üzerine çekmiştir.

Yakasının alt kısmında yer alan iki adet cep aksesuar düğmeleri de sportif unsurları, klasik çizgiler ile bütünleştirmeyi başarmıştır. Gövde kısmında yer alan düğmeler veya kemer gibi aksesuarlar ile şıklığınızı tamamlamak çok kolay olacak. İnce keten olduğundan genellikle yazın tercih edilen, krem ve camel rengi ile son derece revaçta olan bu ürünler, gerçek anlamda bu yılın satış rekorları kıran ürünleri arasında yer aldı.

Bu Yılın En Çok Satışı Yapılan Diğer Elbise Modelleri

Bu Yılın En Çok Satışı Yapılan Diğer Elbise Modelleri

Farklı modelleri ile karşımıza çıkan elbiseler de genellikle genç kesim tarafından çok fazla tercih edilmiştir. Bunun sebebi ise ürünlerin alışılagelmişin dışında çizgisel görsellere ve zincirlere sahip olmasından kaynaklıdır. Genç kesim, klasik modellerin dışında daha canlı ve göz alıcı olacağını düşündüğü bu modellere yönelmiştir. Bu da bize tesettür giyimin ne kadar çok farklı çeşit yelpazesine sahip olduğunu tekrar göstermektedir.

Böylelikle kadınlar için tesettür elbise modellerinde neredeyse hiç sınır olmadığını görmüş olduk. Yeter ki kadınlarımız kendi vücut yapılarına uygun olan modelleri tercih etsinler.

Tepkiniz nedir?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
1