Kışın En Renkli Ferace Modelleri İle Tarzını Yansıt

Kadınların tesettür giyimde pek çok tercihi vardır. Yöresel ve farklı sebeplere göre giyim tarzlarını geliştirirler.

Kışın En Renkli Ferace Modelleri İle Tarzını Yansıt

KIŞIN EN RENKLİ FERACE MODELLERİ İLE TARZINI YANSIT

Kadınların tesettür giyimde pek çok tercihi vardır. Yöresel ve farklı sebeplere göre giyim tarzlarını geliştirirler. Tesettür ferace de bu giyim tarzlarından birisidir. Çoğunlukla tesettürlü hanımlar tarafından tercih edilmektedir. Günümüzde her ne kadar yeni yaygınlaşmaya başlamış olsa da yüzyıllar önce Türk hanımların kullandığı bir giysi çeşidi olduğu bilinmektedir. Başa yaşmak bağlayarak kıyafet tamamlanmıştır. Geçmişi itibari ile bize ait bir kıyafet olmasına rağmen kullanımı sınırları aşmıştır.

Manto veya pardösünün aksine bol ve uzun olduğu için daha çok tercih edilmektedir. Geniş bir tasarım yelpazesi vardır. Kollar ve beden bol, etekler topuklara kadar uzanmaktadır. Fermuar veya düğme ile ön kısmı kapatılır. Kullanım rahatlığı ve her kıyafetin üstünde sıkıntısız giyilmesinden dolayı tercihi yükseltir. Mevsimlere göre farklı kumaşlarla hazırlanarak kullanılır. Tesettür modasında da artık tek tip olmaktan çıkmıştır. Yaş gruplarına göre, kumaş ve renk tercihleriyle tasarımlar yapılmaktadır. Tesettür feracelerde kumaş seçimleri mevsimine göre yapılır. Dört mevsimin yaşandığı ülkemizde kışlık feraceler tercihen kalın kumaşlardan yapılır.

Özel tasarım altında üretimi gerçekleştirilen ve şık detayları ile her an her amaçta kullanılan tesettür feraceler, kış aylarında birçok ayrıcalık sunuyor. Hem kaliteli kumaş yapısı ile soğuktan koruyor hem de farklı giysilerle harika kombinler oluşturulabiliyor.

Birçok tesettür ferace modeli ile şık görünüm elde edebilirsiniz. Peki, tarzınızı yansıtacak modeller nelerdir?

Bolero Görünümlü Kışlık Tesettür Feraceler

Bolero Görünümlü Kışlık Tesettür Feraceler

Kış aylarında hem soğuk hava etkilerinden korunmak adına hem de şıklığından ödün vermek istemeyen kadınlar bolero görünümlü kışlık feraceleri gönül rahatlığıyla satın alabilirler. Kalın kumaşı sayesinde hanımların kışlık ürünlerden tüm beklentilerini bu modellerde bulabilmektedir.

Bolero görünümlü tesettür feracelerle her türlü aksesuarı birleştirebilirsiniz. Orta uzunlukta topuklu ayakkabılar, zarif sade bir saat ve küçük küpelerle şık kombinler oluşturabilirsiniz.

Büzgülü ve Taşlı Tesettür Ferace Seçenekleri

Büzgülü ve Taşlı Tesettür Ferace Seçenekleri

Düğün ve nişan gibi organizasyonlarda abiye ve elbise kıyafetlerine bir alternatif düşünen kadınlar hem büzgülü hem de taşlı tesettür ferace seçeneklerini değerlendirebilirler. Bu ürünler elbiselerden beklenen ağırlığı ve şıklığı yansıtmayı başarırken elbiselerden biraz daha ucuz olması da birçok kadının bu ürünlere yönelmesini sağlıyor. Taşlar küçük küçük olacak şekilde bu feracelerin kol ve gövde kısımlarında kendini gösteriyor. Uygun bir çanta ve topuklu ayakkabı kombini ile birlikte dilediğiniz her yerde tamamen tercihe bağlı olarak giyebilirsiniz.

Kalın Kemerli Tesettür Elbise Feraceler

Kalın Kemerli Tesettür Elbise Feraceler

Elbise ile ferace modellerini bir araya getiren hem günlük yaşamda hem de şık giyinilmesi gereken davetlerde tercih edilen bu tasarım harikası ürünler, hanımların son yıllardaki gözdesi konumunda. Karın bölgesindeki kalın kemer detayı feraceler için ekstra bir aksesuar satın almak zorunda bırakmıyor. Çok daha ekonomik olan bu modellerde en çok tercih edilen renkler ise gülkurusu, zümrüt ve mint yeşili gibi son yılların modası olan renkler.

Çiçek Nakışlı Tesettür Ferace Modelleri ile Nostaljik Tasarımlar

Çiçek Nakışlı Tesettür Ferace Modelleri ile Nostaljik Tasarımlar

Birçok müşteri kitlesi için çiçek desenleri her zaman en gözde modeller olmuştur. Şimdi yenilenen, sonbahar-kış kreasyonu kapsamında tanıtımları yapılan tesettür ferace modellerinde çiçek nakışlı modeller ön planda tutuluyor. Bu nakışlar kolların her iki tarafında yer alıp, kıyafetin çok daha stilize bir şekilde alıcılarla buluşmasını sağlar. Haki ve mor renkleri ile beraber bu ürünler tesettür ferace kategorisinin en çok incelenen modelleri arasında yer alıyor.

Kışlık Ferace Kullanım Alanları

Kışlık Ferace Kullanım Alanları

Kışlık feraceler mevsimlere göre, günlük, düğünlük ve özel mekânlarda bulunduğunuz esnada rahatlıkla ve kolaylıkla bulup, kullanabileceğiz bu rahat kıyafet olan feraceler, başak bir tesettür ürünü olan pardesüye göre çok daha narin ve ince bir kumaş türüne sahip bir üründür. Kışlık Ferace özellikle genç kadınların tercih ettiği bel kısmından oturtmalı ya da fiyonklu veya bağlamalı kuşaklı modelleri hem kolay kullanım sağlamakta hem de üzerinizde giydiğinizde spor görünümü vererek size farklı bir zerafet katmaktadır. Öncelikle sıcak yaz aylarının eşsiz tercihi olan ferace bir dış elbise giysisi olarak, üretilen kumaşı insan vücuduna sıkıntı vermeyen, vücudu terletmeyen ve vücut hatlarını belirginleştirmeyen benzersiz özelliğe sahip olan feraceler insanların sık tercih nedeni haline gelmiştir.

Kışlık Ferace Tasarımları

Kışlık Ferace Tasarımları

Aldığınız ferace ürünleri eğer üzerinde değişiklik yapmaya müsaitse uygun kumaş yapısı yardımıyla bir terzi vasıtasıyla gerekli tasarımı yapmanız mümkün görünmektedir. Feracelerin de tüm diğer tesettür ürünleri ve kıyafetleri gibi söz konusu ferace kıyafetinin de kullanım alanına uygun seçilmesi önem arz etmektedir.

Değişik Modeller İçinde Parlayan Tesettür Feraceler

Değişik Modeller İçinde Parlayan Tesettür Feraceler

Her sene yeni sezon kapsamında piyasaya çıktığı günden itibaren hanımların hücumuna uğrayan ve moda uzmanlarının yeni seçeneklerle sunduğu birbirinden değişik tesettür ferace modelleri, özellikle bu sene daha farklı desen ve aksesuarlarla keyifli bir alışveriş yapmanızı sağlamaktadır. Mesela bir bütün olarak tek renk, yakası bağcıklı bir tasarımla hazırlanmış olan düğmeli tesettür feraceler oldukça muhteşem görünüyorlar.

Değişik yaş grupları içinde tüm hanımların rahatlıkla tercih edebileceği bu güzel tesettür ferace modelleri, farklı renklerle beraber satın alınabilir. Üstelik kol kısımlarındaki çiçek desenleri ile ayrı bir güzellik yakalayan yakası bağcıklı tesettür feraceler oldukça dikkat çekicidir.

Çeşitli Modeller Arasında Şık Ferace Modelleri

Çeşitli Modeller Arasında Şık Ferace Modelleri

Daha rahat ve sade bir kullanım imkânı isteyen hanımlar içinse bu sene moda olan çıtçıtlı bir tasarımla hazırlanan tesettür ferace modelleri tercih edilebilir. Kolay bir şekilde açılıp kapanma özelliği bulunan bu ferace modelleri, dış giyim olarak kullanılabilirken aynı zamanda elbise olarak da kullanılabilmektedir. Bu modeller gibi birçok ürüne internet üzerinden ya da tesettür ferace satışı yapan mağazalardan kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Göz alıcı bir şıklığı yakalamanın sırrı tamamen yapacağınız seçimlerle alakalıdır.

Size uygun olan modelleri tercih edebilmek için önce vücut yapınızı tanımanız gerekir. Kendinizi tanıdıktan sonra alışverişlerinizde çok daha rahat hareket edebileceksiniz.

Tepkiniz nedir?

like
4
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
2