Sezonun En Trend Ferace Modelleri

Tesettür giyimde kurtarıcı nitelik taşıyan ferace modelleri bu yıl da kendini yenileyerek vitrinlerdeki yerini almıştır. Her mevsim ve sezona uygun olan modelleriyle kendini gösteren tesettür feraceler, ayak bileklerine kadar uzun olmasıyla elbise olarak da dikkatleri üzerine çekmektedir.

Sezonun En Trend Ferace Modelleri

SEZONUN EN TREND FERACE MODELLERİ

Tesettür giyimde kurtarıcı nitelik taşıyan ferace modelleri bu yıl da kendini yenileyerek vitrinlerdeki yerini almıştır. Her mevsim ve sezona uygun olan modelleriyle kendini gösteren tesettür feraceler, ayak bileklerine kadar uzun olmasıyla elbise olarak da dikkatleri üzerine çekmektedir. Kemerli, kemersiz, düz, nakışlı, desenli ve buna benzer binlerce çeşidi içinde barındıran modeller, her tarza ve yaşa uygun seçenekler sunmaktadır. Tesettür feraceler ile ayakkabı ve şal kombini yaparken canlı renklerin koyu renklerle birlikte tercih edilmesi kesinlikle şıklığınıza şıklık katacaktır. Eski sezonlarda feraceler için genelde gizli düğmeler mevcuttu. Fakat bu sezon dikkat çeken iri düğmeler ve gösterişli kemerle ön plana çıkarılarak tesettür giyime yenilikler katmıştır.

Online platformların dış giyim kategorisinde yer alan ferace modelleri, yeni yılda özel tasarımlarla karşımıza çıkıyor. Adeta bir elbise şıklığına sahip bu ürünler, hem günlük giyimde hem de özel yerlere gidilirken tercih edilebilir. %10 ile %40 arasında değişen büyük indirim fırsatlarıyla alıcılarını bekliyor. En beğendiğiniz ürünleri önce sepetinize ekleyerek daha sonra hızlı ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz. Alışverişlerin sonunda kargoya siparişleriniz firmadan firmaya değişse de en geç üç iş günü içinde Türkiye'nin her şehrine gönderilmektedir.

Peki, bu yılın en çok tercih edilen tesettür ferace modelleri neler? Hangi kumaştan yapılan ürünler daha çok tercih edilmiştir?

Yakası Kürklü Süet Tesettür Ferace Modelleri

Yakası Kürklü Süet Tesettür Ferace Modelleri

Günümüzde birçok tesettür ferace modelleri bulunmaktadır. Bunlardan biri, yakasında kürkleri olan süet tesettür modelidir. Kışlık kullanımların vazgeçilmezi olan bu modellerin fiyatları diğerlerine göre daha yüksektir. Birçok kadın tarafından tercih edilen bu modeli tanıyalım.

Güzelliğinize ayrı bir hava katan kürk kısmı, eşarplarınızla adeta bir bütün oluyor. Yapısında kullanılan süet kumaş sayesinde üzerinizde daha şık duruyor. Bu model ile yapacağınız doğru aksesuar seçimleri ile harika görünebilirsiniz.

Fermuarlı ve Kapüşonlu Feraceler

Fermuarlı ve Kapüşonlu Feraceler

Kristal krep adı verdiğimiz ithal ve son derece kaliteli kumaşlar ile imal edilen fermuarlı ve kapüşonlu feraceler en çok tercih edilen modeller arasında yer alıyor. Yılın dört mevsiminde tamamen isteğinize bağlı olarak giyebilirsiniz. Eğer isterseniz yanına renk uyumunun olduğu bir eşarp ekleyerek, hem indirim oranlarından faydalanabilir hem de hayal ettiğiniz kombini tek bir alışverişte alabilirsiniz.

Kapüşonu ilk defa pul payet desenleri ile detaylandırılmış olan modelleri, bu yılın en çok satan ürünleri arasında yer almaktadır.

Kategorilerdeki Diğer Ferace Seçenekleri

Kategorilerdeki Diğer Ferace Seçenekleri

Nakış ve inci süslemeleri ile diğerlerinden ayrılan feraceler, özellikle nostaljik tasarımları sevenler için bir alternatif oluşturuyor. Bu ürünlerde öne çıkan renkler ise daha çok siyah, kahve ve gri gibi klasik renklerdir. Tül detaylara ve taş süslemelere sahip feraceler ise düğün ve nişan gibi organizasyonlarda elbise modellerine birer alternatif olabilir.

Gençlere Özel Birbirinden Farklı Şık Ferace Modelleri

Gençlere Özel Birbirinden Farklı Şık Ferace Modelleri

Daha renkli model tasarımları ve aksesuarları ise desen seçenekleri üzerinden, genç nesil için muhteşem ferace çeşitleri beğeniye sunulmuş durumda. Özellikle çok daha dikkat çekici renkler ve farklı desen tasarımları ile güzel bir görünüm sunan bu modeller tam olarak genç kesime hitap ediyor. Moda trendine uygun olan farklı kesim parçaları ile özel bir tasarım haline getirilmiş bu harika modeller, özellikle yaz aylarında keyifli bir şekilde değerlendirilebilir. İsteğe göre tek parça halinde kullanabilir ya da farklı kombinler ile şık bir görüntü yakalanabilir.

Her sene farklı yaş grubunda büyük beğeni toplayan tesettür ferace modelleri, bu yıl özellikle gençlere hitap eden çok güzel seçenekler sunmuş durumda. Özellikle cepli kot elbise seçenekleri buz mavisi rengi ile harika bir görüntü oluşturuyor. Ayrıca kemerli elbise çeşitleri, etek ucu piliseli olan tasarımlarıyla gençlere tam olarak istediğini veriyor. Volan kol nakışlı modelleri tek başına kullanarak özel gün ve organizasyonlar için birebir değerlendirilebilir. Düğün, nişan, kına gibi daha birçok organizasyonda harika bir şıklık sunuyor.

Modern çağı yakalamış ve estetik çizgilerle tarzını kaybetmemiş birbirinden farklı ve güzel tesettür ferace modelleri, gençlere için özel tasarımlar sunuyor. Günlük olarak dışarı çıkarken muazzam bir şıklık yaratacak ve günümüz tarzınızı yansıtacak harika seçenekler keyifli bir şekilde değerlendirilebilir. Aynı zamanda şahsi zevklere bağlı olarak seçim yapılabilecek davetler için geniş bir model yelpazesi bunuyor. Örneğin fermuarlı mevsimlik modeller, en dikkat çekici seçenek olabilir. Ayrıca baştan aşağı düğmeli elbise modelleri de yine gençlere hitap eden şık modellerden biridir.

Zaman ilerledikçe moda kültürü ne kadar değişiyor olsa da bazı taşlar yerinde sabit bırakılıp üzerinde oynamalar yapılıyor. Şöyle ki zaman geçse de eskimeyen bir tesettür giyim kültürü var ve günden güne yepyeni ürünler ile gelişmeye devam ediyor. Her uyandığımız sabah farklı modeller karşımıza çıkıyor. Size uygun en doğru seçimleri yapabilmek için modayı takip etmelisiniz. Zevklerinizden ödün vermeyin fakat modada tavsiye edilenlere, yapılan yorumlara mutlaka bir göz atın. Bu şekilde doğru seçimlere daha kolay yoldan ulaşabilirsiniz.

Tesettür Ferace Modellerinin Şık Uyumu

Tesettür Ferace Modellerinin Şık Uyumu

Son yıllarda moda severlerin gözdesi haline gelen tesettür ferace modelleri içinde oldukça farklı tarzlar ortaya çıkmış durumda. Düğün, davet gibi çeşitli organizasyonlarda ne giyeceğim derdine son veren bu kıyafetler, dolaptaki diğer kıyafetlerle doğru ve etkili kombin yapıldığı takdirde şıklığınıza şıklık katacaksınız. Özellikle gençler tarafından son dönemlerde daha çok kullanılan kot feraceler ayak bileklerine kadar inmekle birlikte vücudu da sarmış bir şekilde oturmaktadır. Her ortama ve her kombinasyona uygun bu modeller, gençler tarafından oldukça tercih edilmektedir. Bu model, sportifliği ve şıklığı sebebiyle genelde spor ayakkabı ile kombinlenmektedir. Şık ve spor bir şal ile desteklendiği zaman ise adeta göz alıcı bir şıklık elde edebilirsiniz.

Tepkiniz nedir?

like
2
dislike
0
love
0
funny
1
angry
0
sad
0
wow
0